Het brein achter UpperBrainwave

Denise Houtveen is eigenaar van deze eenmanszaak.  

 

Favoriete quote:

 

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honours the servant and has forgotten the gift.” (Albert Einstein)

 

Ik adviseer, werk en train vanuit uw medewerkers, doelgroepen, processen en organisatiecultuur. Een mensgerichte aanpak staat voorop: mensen gaan vóór middelen. Daarbij kijk ik graag naar wil en potentie; een fris toekomstperspectief met een open blik. U vindt in mij dan ook een tikkeltje eigenzinnige persoon die altijd een luisterend oor heeft en  haar kennis als uitgangspunt beschouwt, maar zeker niet als grens. Ik zoek graag de verbinding met mensen om van elkaar te leren en samen bergen te verzetten. Als bruggenbouwer kijk ik naar potentie en hoe onze verschillen juist de verbindende factor kunnen vormen.

 

Binnen dit kader past ook de foto die u bovenaan de website vindt: de brug over de IJssel tussen Kampen en IJsselmuiden. Twee verschillende steden die nauw verbonden zijn en waarvan de eerste mijn thuis is. Het beeld geeft mij een gevoel van vrijheid, openheid en een enigszins statige afstand. Als je er zo boven hangt, over die mix van industrie en historische architectuur, zie je lijnen en wegen. Dan voel je de warmte en de geruststelling. Dat is UpperBrainwave.

 

Ik help u en uw team(s) de weg te vinden binnen het IT-landschap. Uw proces en uw mensen zijn leidend voor de inrichting en het gebruik van uw systeem. Advies, realisatie en training op dit gebied, verzorg ik met plezier. Daarvoor breng ik een achtergrond mee die gekenmerkt wordt door diversiteit en een brede interesse. Kijkt u eventueel op LinkedIn.

 

Mijn filosofie houdt ook in dat er geredeneerd wordt vanuit het idee: "Hoe kan IT voor mij werken?".

Wanneer u gecertificeerde expertise verwacht in bijvoorbeeld SAP, Google Analytics, MS Office, enzovoort, dan is UpperBrainwave wellicht niet de meest geschikte partij voor u. Een kennismaking kan hierover uitsluitsel bieden.

Commentaren: 0